30.05.2010 г., 12:00 ч.

Годините си летят... 

  Поезия » Философска
746 0 0

Аз до теб се събуждам

с усмивка на уста

и много радостно ще мине

отново денят...

 

Ще мине тъй неусетно

и с лек замах,

ден по ден,

ще излети младостта ни...

 

После само със

спомените ни ще

си живеем и

с радост ще се смеем...

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??