26.10.2007 г., 9:25 ч.

Голготски кръст 

  Поезия
889 0 4

Голготски кръст пред мен стои -

във любовта си Бог ме освободи.

Избави ме от пропастта.

Постави ме на канара.

 

Днес със Теб аз вървя,

обгърнат с нежност и топлина.

Сега аз знам, че съм спасен

и затова, отдавам ти хвала.

 

Във мен звучи изповед една,

о, Господи, Ти моя канара,

Ти слънце на моя живот,

Ти бъдеще, що носиш любов.

 

Във Теб аз вярвам,

във Твоята милост към мен.

Теб ще издигам,

вечно към теб устремен.

© Христина Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??