17.11.2009 г., 20:28 ч.

Голота... 

  Поезия
1053 0 2

Голота... и две сърца

в рамката на стая бяла,

и нощна тъмнина...

по телата се разляла.

Тишина и есенна балада...

обич, носеща се с песента,

тлееща в животворна клада,

съблекла до последно гордостта.

Утро... чисто, не греховно...

вплели се като в полето макове сами,

в стаята, от слънцето огряна,

в едно живеят две души.

© Ивелина Паунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??