9.11.2011 г., 11:38 ч.

Голяма драма 

  Поезия » Хумористична
495 0 5

 

Един гадател ми предрече

(ама с награда от Обама),

че ще живея надалече

в Хаваи, чак през океана...

 

Ще кажете "Голяма драма",

нали съдбата е избрала?

Дори с награда от Обама

се моля туй да е измама...

 

Но как тук всичко да зарежа,

приятели, народ, родина...

И как съдбата си да "метна",

та да не тръгна за чужбина?

 

И не ми "пука" за Обама,

че щяла съм да съм богата...

Аз искам тука да остана

с децата, с малката заплата...

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??