Един гадател ми предрече
(ама с награда от Обама),
че ще живея надалече
в Хаваи, чак през океана...
Ще кажете "Голяма драма",
нали съдбата е избрала?
Дори с награда от Обама
се моля туй да е измама...
Но как тук всичко да зарежа,
приятели, народ, родина...
И как съдбата си да "метна",
та да не тръгна за чужбина?
И не ми "пука" за Обама,
че щяла съм да съм богата...
Аз искам тука да остана
с децата, с малката заплата...
© Сиси Todos los derechos reservados