14.09.2014 г., 21:03 ч.

Гора 

  Поезия » Бели стихове
605 0 1

Малки, червени камъчета ни топлят.
Голяма, синя топка огрява водопада,
за да му се радваме и жертваме момента
за него.

Огромни, черни стълбове крият зад себе си
мрак и страх.
 Затваряш очи и потъваш.
Отваряш ги и си сляп.

Умираш и се раждаш.




 

© Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??