15.02.2009 г., 12:20 ч.

Горчилка... 

  Поезия » Любовна
504 0 3

Изпивам устните с надежда,

но не е сладост, а горчилка.

На чуждо място ме отвеждат

празната усмивка и бутилка.

 

Лъжеш ме нагло в очите,

нямаш дори капка жал.

Разкъса сърцето в гърдите,

изцапа го цялото в кал...

 

Въздишам и пак не разбирам,

защо беше всичко това.

Живея, отчасти - умирам.

Горчива е мойта съдба...

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??