17.04.2013 г., 7:58 ч.  

Горчив мед 

  Поезия » Друга
450 0 7

                      

 

                                    Горчив мед

                      

                        От лявата страна на болката 

                        дълбая мъничко сърце.

                        Дарявам му душа и толкова.

                        А то не спира да расте…

 

                        От дясната - рисувам цвете.

                        Долита мъничка пчела.

                        Донасят пролет ветровете.

 

                        Обичам го горчив меда…

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??