27.01.2009 г., 0:48 ч.

Горчив сън 

  Поезия » Друга
694 0 4
 

Горчив сън през мрачна нощ -

в утрото нежно ме заравяш.

Силен неспиращ порив или

угаснал шепот? Замлъкващ,

щом се слее с тишината!

 

А може би птица без покрив

в тъгата делнична приютяваш.

Остава само онзи порив,

че някой жадува душата!   

                                            П.П   С лека поправка стихчето е тук :) Сигурно няма да се хареса, но...

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??