2.07.2007 г., 23:30 ч.

Горчива истина 

  Поезия
466 0 2
 

Горчива истина



Краставицата горчи,

като мъката на градинаря.

Той полива я в зори,

а по пладне слънце я изгаря.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??