Jul 2, 2007, 11:30 PM

Горчива истина 

  Poetry
444 0 2
 

Горчива истина



Краставицата горчи,

като мъката на градинаря.

Той полива я в зори,

а по пладне слънце я изгаря.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??