10.09.2007 г., 8:55 ч.

Горчива обич 

  Поезия
619 1 2
                                  Ти си захарта в кафето ми,
                                  не мога да го пия горчиво.
                                  Ти си пламъкът в очите ми,
                                   макар да ми е болно и унило.
 
                                 Ти си огънят в сърцето ми,
                                  макар да ме нараняваш...
                                  Да те обичам е трудно,
                                  особено като не заслужаваш...

                                 Как да заповядаш на сърцето,
                                 то само си  знае... 
                                 Пиеш  кафето  горчиво, 
                                 а  погледът  някъде  блуждае...                                 
                                 

© Боряна Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??