27.02.2017 г., 1:31 ч.

Гордея се,с това че те познавам 

  Поезия » Друга
670 0 0

Светът е пълен с добри и мили хора.

За един по-добър свят тръгват да се борят

и макар и често неразбрани и сломени да остават,

с усмивка и греещо сърце напред продължават.

 

Какво благородство е да стигнеш до върха и да не се възгордяваш,

през години на неуморен труд и предизвикателства ти пак успяваш,

каква смелост е да бъдеш винаги искрена и на злините да устояваш,

да си винаги любвеобилна и сърдечна и доброта да даряваш.

 

Колко е красиво да оценяваш стойностните нещо на света,

всяка стойностна творба и картина, изобразена от душа,

колко е прекрасно да оценяваш всяка благословия на света,

с чисто сърце и бодър дух да поправяш път на светлината.

 

Всяка добра дума от теб в съзнанието на хората остава,

всяко добро дело от теб сега и във времето ще се разказва,

всяка така желана от теб мечта един ден ще се сбъдне на света,

всички добри неща заслужаваш ти на тази планета.

 

И след сто години бъди толкова невероятна и благородна.

И след сто години дарявай всички около себе си с неповторими дни.

И след сто години радвай всички с благия ти глас и красивата усмивка,

каквото и да се променя, любовта на ближните винаги остава.

 

 

 

 

© Магдалена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??