29.07.2010 г., 22:57 ч.

Гордост 

  Поезия » Друга
544 0 0

 

 

Прегризвам устни.

Присвивам очи.

Мигове топли

ме галят с лъчи.

Хора ме галят

с лъжливи слова.

Но завист наднича

през моята врата.

Трудно се стига

чак до върха.

Лесно се пада,

със спънка една.

И все пак гордост

това се нарича.

С множество огън,

тя на битка прилича!

© Таня Нецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??