22.12.2010 г., 22:26 ч.

Гордостта води до успеха! 

  Поезия » Философска
591 0 0

Гордите са силни,

смели и надеждни!

Успяват някак си

по-лесно и с повече

успехи...

 

Леко лицемерни са

и по-малко закачливи,

но с вдигната глава

не спират да се

борят...

 

Така че може би

трябва да се проследи

техният пример,

но не знам защо

не ми харесва!

 

Всеки си избира

сам какъв да бъде...

Ако можете, вземете

пример и с гордо вдигната

глава да постигнете успеха!

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??