16.02.2008 г., 20:16 ч.

Горещ си като изгрева 

  Поезия
572 0 7

Горещ си като изгрева

и леден като мрака…

Бодлив си като роза

и мек като зората…

Скала си

и нежен като децата…

Различен си,

а толкова еднакъв…

До мен си,

а след миг избяга…





                                                             Еми

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??