Feb 16, 2008, 8:16 PM

Горещ си като изгрева 

  Poetry
573 0 7

Горещ си като изгрева

и леден като мрака…

Бодлив си като роза

и мек като зората…

Скала си

и нежен като децата…

Различен си,

а толкова еднакъв…

До мен си,

а след миг избяга…





                                                             Еми

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??