27.06.2021 г., 7:35 ч.

Горещо 

  Поезия » Любовна
281 1 0

 

Задъхвам се! Горещо!
От где е този огън!
Напомня ми за нещо
от миналото – спомен…

 

Горещата жарава
от някъде просветва.
Огньове се разпалват,
усмихва се небето.

 

Нали е топло лято!
Зелената морава,
поточето с водата…
Горещо много става!

 

И две очи в очите
там, нейде отдалече.
Миг един магнитен,
но спомен станал вече…

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??