14.04.2007 г., 0:50 ч.

Гори 

  Поезия
547 0 0
 Лято навън
 а в мене - студ.
 Гори сякаш огън
 но за някой друг.
 .
 Огън през лято -
 странно, нали?
 Огън гори ли, гори...
 .
 Гори ми душата
 и сърцето дори,
 гори в тишината
 и чувствата ми.
 .
 А сърцето ми тръпне,
 вперило мисъл напред,
 чака от теб момент
       или миг дори,
 а времето гори ли, гори...
 
 09.04.2007  19:00

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??