Кое накара Народа ни да се откаже...
от Родина,майчина любов.
Да превърне всичко във горчилка
и да потъне в вечен грях.
Вярата на нашите герои...
защо потъпкахме със лекота.
Дали за слава или власт...
потънахме във вечен мрак.
Тишина,сълзи ,копнежи...
врагът е аз и ти...предатели,
посмели да бъдат купени с пари.
А знамето гори пострамено, от нази.
© Ангел Всички права запазени