13 jul 2023, 8:33

Гори 

  Poesía
132 3 1

Кое накара Народа ни да се откаже...

от Родина,майчина любов.

Да превърне всичко във горчилка

и да потъне в вечен грях.

 

Вярата на нашите герои...

защо потъпкахме със лекота.

Дали за слава или власт...

потънахме във вечен мрак.

 

Тишина,сълзи ,копнежи...

врагът е аз и ти...предатели,

посмели да бъдат купени с пари.

А знамето гори пострамено, от нази.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ЛЮБИМИ,ПРИЯТЕЛИ...СЪРДЕЧНО ВИ ПРИВЕТСТВАМ!!!
Propuestas
: ??:??