19.02.2009 г., 19:26 ч.

Горски случки 

  Поезия » За деца
477 0 0
Катеричка рунтавелка
си подскача и събира зимнина.
Щом се умори
отива до поточето, което ромоли.
Птичките я поздравяват,
пърхат весело с крила.
А Мецана се надява
да има мед в близката гора.
И живот кипи по полянки и гори.
Природата щастлива ни дарява сила.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??