19 feb 2009, 19:26

Горски случки 

  Poesía » Para niños
482 0 0
Катеричка рунтавелка
си подскача и събира зимнина.
Щом се умори
отива до поточето, което ромоли.
Птичките я поздравяват,
пърхат весело с крила.
А Мецана се надява
да има мед в близката гора.
И живот кипи по полянки и гори.
Природата щастлива ни дарява сила.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??