28.12.2006 г., 20:01 ч.

ГОШКО 

  Поезия
524 0 2
ГОШКО

Съмна ...
Кокошките не знаят, какво да правят
затуй, една през друга, кудкудякат

Гладни ...
Всички животинки гладни се събуждат
вятърът край тях минава, не го виждат

Сън ...
Сънувах, трябва да си спомня бързо
важно е, не мога, много грозно

Звук ...
Отвън дрънчи котела, съчки пукат
ставам смело, щото съмнало се вече

...

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??