Dec 28, 2006, 8:01 PM

ГОШКО 

  Poetry
525 0 2
ГОШКО

Съмна ...
Кокошките не знаят, какво да правят
затуй, една през друга, кудкудякат

Гладни ...
Всички животинки гладни се събуждат
вятърът край тях минава, не го виждат

Сън ...
Сънувах, трябва да си спомня бързо
важно е, не мога, много грозно

Звук ...
Отвън дрънчи котела, съчки пукат
ставам смело, щото съмнало се вече

...

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??