26.05.2007 г., 6:25 ч.

Господ плаче  

  Поезия
498 0 2
Вали...
Шепот от листата...
Едри капки заглушават музиката,
приказките хорски...
Кучето до мене се  свива...
Тишина...
Чувам капка подир капка как се сипе.
Красиво е, макар  заради човека, 
Господ  пак да плаче.


© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??