26 may 2007, 6:25

Господ плаче  

  Poesía
497 0 2
Вали...
Шепот от листата...
Едри капки заглушават музиката,
приказките хорски...
Кучето до мене се  свива...
Тишина...
Чувам капка подир капка как се сипе.
Красиво е, макар  заради човека, 
Господ  пак да плаче.


© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??