8.02.2009 г., 14:52 ч.

Готов ли си да полудеем 

  Поезия
741 0 1
 

И пак приседнала там в тъмнината,

подпряла с две ръце главата,

си мисля колко те обичам,

готова съм за туй да ти се вричам.

 

А ти готов ли си за мен?

И искаш ли ме всеки ден?

Готов ли си със теб да полудеем

и заедно със теб да заживеем?

 

Какво от туй, че много вероятно

да причиним им болка с теб стократно,

но щом обичаме се двама

да впуснем се във тази драма.

 

Че аз семейна съм и ти пък също

и въпреки че нам е неприсъщо,

аз обещавам ти: "Ще бъда твоя!"

И без да бързам ще следя развоя.

 

С теб искам да изляза аз от тези рамки

и аз за теб, а ти за мене да сме сламки.

Да се вплетем завинаги, като венец

и да запазим в нас любовния живец.

© Йовка Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??