И пак приседнала там в тъмнината,
подпряла с две ръце главата,
си мисля колко те обичам,
готова съм за туй да ти се вричам.
А ти готов ли си за мен?
И искаш ли ме всеки ден?
Готов ли си със теб да полудеем
и заедно със теб да заживеем?
Какво от туй, че много вероятно
да причиним им болка с теб стократно,
но щом обичаме се двама
да впуснем се във тази драма.
Че аз семейна съм и ти пък също
и въпреки че нам е неприсъщо,
аз обещавам ти: "Ще бъда твоя!"
И без да бързам ще следя развоя.
С теб искам да изляза аз от тези рамки
и аз за теб, а ти за мене да сме сламки.
Да се вплетем завинаги, като венец
и да запазим в нас любовния живец.
© Йовка Петкова All rights reserved.
Много добре!!!!