14.09.2013 г., 19:00 ч.

Готов съм да запея 

  Поезия
346 0 1

Какво оставям аз след мене

знам го, Боже, и до точка.

Животът пее или стене,

аз те моля за отсрочка.

 

Какво обаче мен ме чака

в следващите дни, години?

Дали беда ще ме причака

под просторите ми сини

 

или пък път ще ми посочи

твоята ръка набожна?

Дали пък зло ще ме прескочи

или радост е възможна?

 

Каквото и да става с мене,

тоз живот ще го живея.

Конец в иглата ли ми вдене,

аз готов съм да запея!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много бих се радвала,ако пееш!
    А да продължаваш да пишеш най-вече
    Аз мисля,че те чака само радост!
    Всичко е възможно,зависи колко силно
    силно го искаш и как търсиш пътят към
    него!Трогна ме молбата ти!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??