22.08.2007 г., 16:11 ч.

Готова бях... 

  Поезия
891 0 4
Готова бях за твоите грешки аз да плащам,
готова бях за теб до смърт да ме боли,
вината твоя - в себе си да търся,
да те обичам с цената на живота си дори.

Готова бях за теб през пропаст да премина,
готова бях да страдам и за твоите беди,
приятели, семейство - всичко да загърбя,
да те обичам и с цената на милион сълзи.

Готова бях крилата свои да прекърша,
за да можеш вместо мен да полетиш.
Готова бях в пещта ръката си да сложа,
за да няма как ти своята да изгориш.

Готова бях за теб да си продам душата.
Готова бях да заплатя с честта си, твойта да спася.
Сега разбирам, че по детски глупава била съм,
да жертвам всичко туй, което сам не притежаваш ти!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??