3.06.2008 г., 9:41 ч.

Готова бъди за любов 

  Поезия » Любовна
670 0 6
   

Денят уморено притваря клепачи,

за спомени сладки да тръгнем на  лов!

Щурците да вземем за наши мариачи,

ела и готова бъди за любов!

 

 

 

Нощта похотливо обгръща телата,

за страст до забрава отправя ни зов.

В блажена умора да срещнем зората,

ела и готова бъди за любов!

 

 

Луната наднича към нас воайорски,

да вкусим наслада под звезден покров!

Страха забрави и за думите хорски,

ела и готова бъди за любов!

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??