4.06.2008 г., 20:03 ч.

говеене* 

  Поезия
692 0 7
Не ми отнемай мълчанието.
Не изтръгвай думи насила.
Моята болка, страданието,
е гургулица, обагрено - сива.

Умирам дори, когато се раждам,
в дъжд от молитвени спомени,
когато си тръгвам, се вграждам
в сълзи мълчаливо отронени.

* ритуално мълчание.

© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??