Jun 4, 2008, 8:03 PM

говеене* 

  Poetry
694 0 7
Не ми отнемай мълчанието.
Не изтръгвай думи насила.
Моята болка, страданието,
е гургулица, обагрено - сива.

Умирам дори, когато се раждам,
в дъжд от молитвени спомени,
когато си тръгвам, се вграждам
в сълзи мълчаливо отронени.

* ритуално мълчание.

© Свобода All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??