23.06.2016 г., 13:20 ч.

Говори... 

  Поезия » Бели стихове
671 0 1

Говори,

не попивай очите ми!

 

Говори!

Аз те пия!

 

Говори!

В мен лежи очакването на нещо старо и неизживяно.

 

Говори!

Миналото и бъдещето се сляха - настояще няма.

 

Говори!

Треперя чувайки гласа ти.

 

Говори!

Не е нужно да те виждам, за да те докосвам, за да те чувствам.

 

Говори!

В гласа ти има нещо почти забравено, чакащо, истинско...

нещо едва съхранено, но аз го долавям.

 

Говори!

И този твой глас ми е упора.

 

Говори!

Хоризонт няма. Не съществуват посоки. 

Безплътен съм в твоите думи.

 

...говори!

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??