21.08.2005 г., 12:36 ч.

Говори ми сега 

  Поезия
904 0 3

Подай ми ръка,
нека днес повървим по брега...
Мойте мидени устни трептят
и разтварят пространствата тихи
през които минава света.

Нека бъдем уют на деня,
който в нас се създава
от изгубени думи в съня ...
Говори,
говори ми сега ...

Нека днес повървим по брега
който всъщност
отдавна го няма – ние с теб сме
далеч над света...
Говори,
Говори ми сега ...
Аз съм цветето в твойта ръка ....

 
 
 
 

 

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сега, говори ми сега, това е най-важното и най-нужно за една жена. И стихът ти е прекрасна молба в образи!
  • Благодаря Весинка - имаш го
    Прегръдка
  • Цвете си!!Щастлив е който го има!)
Предложения
: ??:??