27.12.2015 г., 23:34 ч.  

Говори ми за любов 

  Поезия » Любовна
247 0 0

Говори ми за любов

 

Поплачи за любовта,

отминала скоро при тебе.

Но не на моето рамо плачи,

там вече рана отвориха.

Там плакаха много, много жени.

 

За душевните рани бинтът ми свърши.

И думи за утеха нямам дори.

Когато при мен нещо се скърши,

някой пита ли мен как ме боли?

 

Поплачи за любовта, отминала скоро.

Нали за туй е създаден плача...

Но не хвърляй сълзите в мойта градина.

Там пълно е вече с тъга.

 

Срещни се с мъж, когото харесваш.

Може би ще се влюбиш отново...

Тогава ела, говори ми за радост.

Какво ще ти струва?

Нима искам много?

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??