2.04.2017 г., 21:46 ч.

Град(ове) на мечтите 

  Поезия » Друга
392 0 0

Родих се в град на хиляди усмивки и безброй мечти,
заживях на друго място със милион животи и толкова съдби.
Често у дома се връщам, но това ми "у дома"
топло душата ми прегръща, но и оставя ме сама.
Родих се в град на морска пяна и пясъчни перони,
отлетях подобно чайка, която с вятъра се гони. 
Полетях и се порадвах – добре разгледах много градове
и реших да кацна в този, който преливаше от цветове.
Заживях живот на бързи обороти с бягащи метра и хора,
мисълта ми рее се свободно, сърцето ми се радва на простора. 
Родих се в град на хиляди усмивки и безброй съдби,
заживях на друго място със милион животи и също толкова мечти!

 

Д. Консулова

© Десислава Консулова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??