23.07.2008 г., 14:08 ч.

Град София 

  Поезия » Пейзажна
876 0 0

 

 

Град - голям, мръсен и мъглив.

Липса на океан пенлив...

Само мътна река и лилава светлина...

Радост, безконечност, красота,

понякога  сивота, беда...

Слънце, дъжд, облаци от пух...

Свирня, музика, дудук...

Нощ и  цветен сън...

Ех... спомени без дъх!

 

© Миряна Николаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??