Град - голям, мръсен и мъглив.
Липса на океан пенлив...
Само мътна река и лилава светлина...
Радост, безконечност, красота,
понякога сивота, беда...
Слънце, дъжд, облаци от пух...
Свирня, музика, дудук...
Нощ и цветен сън...
Ех... спомени без дъх!
© Миряна Николаева All rights reserved.