Огромна е мойта днешна усмивка,
която гледа цветето в градината на трите вещици.
Градината е пълна с цветя и истини и
пеещите падащи листа
на таралежите бодат се в острите игли!
На таралежите!
Усмивка днес ме срещна с Вас
и тез листа.
Като ябълка на Ева, тъгата
забожда се във моята съдба.
© Асен Всички права запазени