26.11.2021 г., 10:22 ч.

Градобитна лирика 

  Поезия » Друга
298 3 2

Денят

се сля

с Нощта…

Роди се Спомен…

хххх

Ваксиниран…

Ама Бог да пази!

За по-сигурно…

хххх

Подари й живота си…

Тя поиска и смъртта му.

Плюс наследството…

 

 

© Георги Коновски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??