30.07.2007 г., 10:40 ч.

Грешка 

  Поезия
449 0 1
Грешка, породена от грешка.
Омраза, появила се след обичта.
Чувства, раздиращи ме до болка.
Душа, изпълнена с тъга.
Как искам да избягам в мрака
и да остана мъничко сама.
Как искам да извикам, че не мога,
но не, аз още се държа.
Настана нощ, а дявол хвана ми ръката
и каза "Тръгвай с мен".
А аз отвърнах му сломена
"Почакай. Дай ми още ден"

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • НИКОГА НЕТРЪГВАЙ СЛЕД МРАКА, ЗАщОТО В ТЕБ ИМА СВЕТЛИНА....
Предложения
: ??:??