7.01.2021 г., 22:39 ч.

Грешка 

  Поезия » Свободен стих
489 0 0

Ето на, че то да бе така лесно,

вкара сърцето ми в клетка,

да бие то тежко, бясно,

с удар, два в корема,

скри се в ъгълчето тясно,

и земята там да ме вика,

а аз ида ли, ида -

Стана ли ти ясно..?

 

Какво да се направи,

глупаво дете,

не си разбрал, нали..

па сърцето си боли и боли,

не го чуваш, но шумно тупти,

като невидял лошо му причини.

 

Но ти вече умори се,

да бягаш нямаш, скри се,

моят ход дори не е започнал,

а ти плавно, неусетно отстъпваш,

в ъгъла скри се, скри се и не мърдаш.

© Кристиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??