21.02.2022 г., 13:53 ч.  

Грешна посока 

  Поезия
263 0 5

Не сме родени да сме цяло,
не се пресичат вече наш'те пътища.
Губим и време, и сили напразно,
отдавна знаем, че не сме си бъдеще.

Събираме отломките по навик,
макар, че края ни се вижда
и отново рухват нашите основи,
защото безброй парчета ни липсват.

Мамим себе си, че се обичаме
и с лъжите си потъваме дълбоко.
Дори един към друг да тичаме,
отново ще сме в грешната посока.

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??