24.05.2008 г., 0:28 ч.

Грешница 

  Поезия » Любовна
661 1 1

 

                                                          Грешница

 

                              Щастлива съм, макар че си отиде.

                              Нима без тебе идва краят на света?

                              Какво от туй, че няма те в живота ми?

                              Аз мога да се справя и сама.

                              Така и не разбра какво желаех,

                              не исках във любов да ми се вричаш.

                              За това дори не смеех да мечтая,

                              защото ти не можеш да обичаш.

                             Сега стоя сама и пиша стих за тебе,

                             във тази вечер - тъмна и зловеща.

                            Но не съжалявам, че не си до мене,

                            защото с теб се чувствам ГРЕШНА.

© Христина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??