27.05.2008 г., 0:30 ч.

Грешница 

  Поезия
582 0 1
 

Ти искаш да си грешница без грешка,

в страстта си безпогрешно да грешиш,

но скромността ненужна ти е дрешка,

кога да я свалиш ще се решиш!

 

Ти чакаш пак със тръпнеща надежда,

надяваш се на тръпка  XXL.

Хормонът-Дявол ти сега нарежда,

безброй души така е вече взел!

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??