27 мая 2008 г., 00:30

Грешница 

  Поэзия
584 0 1
 

Ти искаш да си грешница без грешка,

в страстта си безпогрешно да грешиш,

но скромността ненужна ти е дрешка,

кога да я свалиш ще се решиш!

 

Ти чакаш пак със тръпнеща надежда,

надяваш се на тръпка  XXL.

Хормонът-Дявол ти сега нарежда,

безброй души така е вече взел!

© Велизар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??