8.04.2009 г., 13:25 ч.

Грешница 

  Поезия » Любовна
724 0 0

Грешна съм във себе си.

Грешно пея любовта.

Искам грешно да я имам. 

Грешно да си мой за вечноста.

 

Грешна съм във себе си.

И в грешен свят живея.

Грешно те разбирам.

Грешно и се смея.

 

Грешна съм във себе си.

Но грешен си и ти.

Нашта обич грешна е.

Грешно моля се, уви.

 

Грешна съм във себе си.

И грешна е душата.

Грешницата цял живот,

грешна си остава.

© Мария Пенчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??