24.02.2015 г., 21:01 ч.

Грешница 

  Поезия » Любовна
333 0 0

Грешница

Грешна станах от любов,

Грешен беше моя зов.

Сгреших веднъж не съжалих,

А просто продължих.

 

И сега греша и грешки правя,

Тази вечер отново нов във списъка си ще добавя.

Ще сгреша и с него знам,

Но просто искам да не знам.

 

Искам да не осъзнавам,

Но пред себе си признавам.

Грешна съм и причинявам болка,

Но да лъжа себе си не мога.

 

С всеки чувствам се различна,

Живота става динамичен.

Дали отново някога ще мога да се влюбя.

Без много хора да погубя

 

Един виновен е за моята промяна,

Остави той в сърцето ми огромна рана.

И превърна ме във грешна,

Във жена която е небрежна.

 

И прости ми ти не те обичам вече,

Но да се вюбя отново нещо все ми пречи.

Отблъскавам мъжете и газя,

А след това отново себе си мразя.

 

И въртя не един и двама,

А водя се в обществото за дама.

Красива, небрежна уви,

Всичко е забавление и мечти.

 

Грешна съм това го знам,

И продължавам да ходя на лов,

Да търся някой нов,

Нова жертва в мойта листа,

И давам газ  на новата ми  писта.

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??